نشست تعاملی شهردار گناباد با مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خراسان رضوی

تفاهم نامه شهرداری گناباد و اداره کل بنیاد شهید امضا می شود

🖊به گزارش روابط عمومی شهرداری گناباد، صبح امروز ۱۶ شهریورماه در دیدار مهندس زارع حسینی شهردار گناباد با حجت الاسلام معصومی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بر اجرای برنامه های فرهنگی در حوزه شهدا تاکید شد.

🔺شهردار گناباد با اشاره به سخن مقام معظم رهبری که فرمودند بزرگداشت شهدا برای آینده این کشور حیاتی و ضروری است بیان داشت: شهرداری گناباد در راستای گرامی داشت یاد و خاطره شهدا برنامه های شاخص و فاخر را در طول سال در برنامه کاری خود قرار داده است.

🔺در این دیدار که در محل اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد مقرر گردید بزودی تفاهم نامه همکاری این نهاد آماده ، طی مراسمی به امضا برسد.

#روابط_عمومی_شهرداری_وشورای_اسلامی_شهرگناباد .
@shahrmangonabad