تجلیل از نیروی های اورژانس گناباد

به گزارش روابط عمومی شهرداری گناباد، صبح امروز مهندس زارع حسینی شهردار گناباد بهمراه اعضای شورای اسلامی شهر با حضور در مرکز فوریت‌های پزشکی اورژانس گناباد بمناسبت روز اورژانس از نیروهای ایثارگر اورژانس ۱۱۵ گناباد تجلیل کردند.

در ابتدای این دیدار اعضای شورای اسلامی دیدگاه های خود در خصوص گسترش تعاملات مدیریت شهری با اورژانس را اعلام کردند.

مهندس زارع حسینی شهردار گناباد نیز در این دیدار ضمن عرض تبریک روز اورژانس به تکنسین خدوم فوریت های پزشکی گناباد گفت: نیروهای اورژانس‌ 115 مانند نیروهای ایثارگر آتش نشانی همواره در خدمت مقدم برای نجات جان همشهریان هستند.

وی ادامه داد: مدیریت شهری تمام تلاش خود را انجام خواهد داد تا در اجرای پروژه ها نکاتی که باعث تسهیل رسیدن آمبولانس بر بالین بیمار شود را انجام دهد.

شهردار گناباد پیشنهاد انجام تفاهم نامه‌ ای را با اورژانس جهت همکاری در مسائل آموزشی در آینده ای نزدیک مطرح نمود.

دکتر امین زمانی رئیس مرکز فوریت های پیش بیمارستانی گناباد نیز ضمن تشکر از حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی در مرکز بیان کرد: سلامت و نجات جان شهروندان دغدغه مشترک دو نهاد است و همکاری و تعامل این دو دستگاه خواهد توانست این مهم را محقق نماید.

در این نشست درخواست هایی توسط پرسنل اورژانس از جمله در اختیار قرار دادن فضاهای شهری برای اکران نکات آموزشی مطرح شد که با نظر موافق شهردار گناباد همراه شد.

• تاریخ خبر: 27 شهریور 1400