ارتقا درجه شهرداری گناباد

🔸به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد مهندس زارع حسینی شهردار گناباد با اشاره به ارتقای یک پله‌ای درجه این شهرداری اظهار کرد: این شهرداری با اوج‌گیری فعالیت‌های عمرانی و خدماتی خود و به دستور وزیر کشور از درجه هفت به هشت ارتقا یافت.

🔸وی افزود :ارتقای درجه شهرداری و ابلاغ آن از سوی وزیر کشور به استانداری‌های ذیربط پس از بررسی مدارک و مستندات مربوط به درجه بندی در کارگروه ساماندهی درجه‌بندی شهرداری‌ها در معاونت امور شهرداری‌های این سازمان انجام می‌شود که شهرداری گناباد از رتبه هفت به رتبه هشت ارتقا یافت که بااین امر رتبه واحدها و معاونت سازمانی ارتقا یافته و امکانات و تجهیزات سازمانی نیز افزایش می‌یابد.

🔸شهردار گناباد گفت : یکی از وعده های روز معارفه در ابتدای شروع به کار در شهرداری گناباد(اسفندماه ۹۹)افزایش درجه شهرداری بود که به لطف خدا با پیگیری های جدی و همراهی شورای اسلامی دوره پنجم و همیاری اعضای شورای اسلامی دوره ششم این مهم محقق شد ،از نماینده محترم مردم شهرستان های گناباد و بجستان فرماندار محترم شهرستان ، اعضای محترم شورای اسلامی شهر گناباد و همکارانم در شهرداری گناباد قدردانی وتشکر میکنم.

شهرداری گناباد این ارتقا درجه را به تمامی همشهریان عزیز تبریک عرض می نماید.

• تاریخ خبر: 22 آبان 1400