طرح ضربتی جمع آوری سگهای بلاصاحب در گناباد اجرایی شد

حمید زارع حسینی شهردارگناباد در گفتگو با روابط عمومی شهرداری گناباد در خصوص اجرای طرح جمع آوری سگ های ولگرداظهار داشت: مطابق قانون جمع آوری سگ های ولگرد در حیطه وظایف شهرداری و به استناد بند ۱۵ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها، جلوگیری از شیوع امراض ساریه انسانی و حیوانی و جمع آوری حیوانات بلاصاحب و دفع حیوانات مریض، مزاحم وبلا صاحب از وظایف این نهاد است.

وی افزود:جمع اوری سگ های ولگرد مختص یک شهر یا استان نیست و برای انجام درست ان  باید به صورت کشوری واستانی طوری برنامه‌ریزی  گردد تا حداقل  شهرداری‌های مراکز شهرستان ها پناهگاه برای جمع اوری و نگهداری داشته باشند ، در کل خراسان رضوی  کمتر از ۵ پناهگاه داریم.‌ که خود باعث مشکلات فراوان برای شهرداری های داری پناهگاه شده ،چرا که مشاهده شده  سگها از جاهای دیگر در اطراف شهرهای داری پناهگاه رهاسازي میگردد
مهندس زارع حسینی عنوان کرد: وجود سگ های بلاصاحب در همه جای شهر به یکی از مشکلات مدیریت شهری تبدیل شده است و بسیاری از شهروندان نیز خواهان پاکسازی شهر از وجود این حیوانات هستند که شهرداری گناباد از یک سال قبل با راه  اندازی  پناهگاه وطرح جمع آوری سگ های بلاصاحب را آغاز و پس از زنده گیری آنها را به محل نگهدای منتقل می کند.

شهردار گناباد گفت:از ابتدای ابان ماه تا کنون تعداد ۹۰ قلاده سگ  از سطح شهر جمع آوری که هزینه جمع اوری ۱۰۰ هزار تومان و هزینه نگهداری هر قلاده سگ به صورت روزانه حدود 20 هزار تومان می باشد.

زارع حسینی عنوان کرد: شب گذشته با حضور ۹ اکیپ متشکل  ، واحدهای خدمات شهری،آتش نشانی ، اجراییات ،خدمات فنی،روابط عمومی و پیمانکار شهرداری طرح ضربتی جمع آوری سگ های ولگرد با همراهی  ریاست  واعضای محترم شورای شهر  ، اصحاب رسانه  و خبرنگاران در سطح شهر گناباد اجرا شده و همچنان جمع آوری سگ ها توسط پیمانکار ادامه دارد.

شهردار گناباد تاکید کرد: وجود سگ های بلاصاحب در خیابان های شهر موجب تهدید سلامت جامعه و امنیت شهروندان می گردد از این رو برای بهبود وضعیت و آرامش هرچه بیشتر شهروندان این طرح بصورت جدی پیگیری خواهد شد.

زارع حسینی خاطر نشان کرد: جمع‌آوری سگ‌ها در شهر با وسعت گسترده آن کار آسانی نیست، اما به جهت رضایت خاطر و امنیت بیشتر شهروندان جمع آوری سگ‌های بلاصاحب در سطح شهر همه روزه صورت می‌گیرد و حدودا روزانه ۴ الی ۵ قلاده از معابر جمع‌آوری می‌شود.

• تاریخ خبر: 7 آذر 1400