جمع آوری 60 قلاده سگ بلاصاحب در کمتر از یک هفته

✅جمع آوری 60 قلاده سگ بلاصاحب در کمتر از یک هفته

📌مهندس خاکشور مسئول خدمات شهری شهرداری گناباد اظهار داشت: با توجه به اجرای طرح زنده گیری سگ های ولگرد در سطح شهر گناباد و افزایش اکیپ ها در چند روز گذشته ، 60 قلاده سگ زنده گیری و به محل نگهداری منتقل شده اند.

🔺وی افزود: با توجه به سرد شدن هوا و شروع زمان جفت گیری سگ ها شاهد افزایش تعداد آنها در سطح شهر می باشیم که براساس تخمین صورت گرفته بیش از 500 قلاده سگ بلاصاحب در شهر داریم.

🔺مسئول خدمات شهری شهرداری گناباد تصریح کرد: جفت گیری این حیوان باعث شده تا مردم شاهد حرکت دسته جمعی آنها در برخی مناطق باشند از سویی رها سازی سگ ها از شهرهای دیگر در اطراف گناباد بر این موضوع دامن زده است.

🔺خاکشور خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش زنده گیری سگ ها و انتقال آنها به پناه گاه شاهد کمبود غذای برای این حیوانات هستیم و افرادی که توانایی کمک جهت تامین غذا مانند نان خشک و یا غذای دیگری دارند برای این حیوانات را دارند می توانند با شماره 09394593185 و 09157271019 تماس بگیرند تا هماهنگی های لازم صورت گیرد.

• تاریخ خبر: 10 آذر 1400