شهردار گناباد از اجرای بیش از ۱۸۰ تن آسفالت در روز ۱۲ آذر ماه خبرداد

شهردار گناباد از اجرای بیش از  ۱۸۰ تن آسفالت در روز ۱۲ آذر ماه خبرداد

شهردار گناباد از اجرای بیش از  ۱۸۰ تن آسفالت در روز ۱۲ آذر ماه خبرداد

🔸 به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد مهندس زارع حسینی شهردار گناباد در حاشیه بازدید از پروژه های عمرانی سطح شهر گفت؛

🔸 در راستای بهبود تردد و رفع مشکلات آبگرفتگی اجرای روکش و آسفالت معابر سطح شهر مختلف سطح شهر آغاز شد.

🔸 وی عنوان کرد؛ مشکلات زیرساختی آسفالت معابر توسط کارشناسان این شهرداری بررسی و آسفالت معابر در اولویت از ابتدای آذر ماه ۱۴۰۰ آغاز گردید.

🔸 شهردار گناباد گفت؛ در همین راستا با فعالیت بی وقفه پرسنل عمران و ماشین آلات شهرداری گناباد قبل شروع بارندگی ها در روز جمعه ۱۲ آذر ماه خیابان ناصرخسرو و مصلی آسفالت شد.

🔸 مهندس زارع حسینی افزود: حجم آسفالت پخش شده در معابر نامبرده به بیش از ۱۸۰ تن رسید.

🔹 گفتنی است از ابتدای آذر ماه آسفالت در معابر معلم ۱۷ ، شوریده ۲۹، آیت الله غفاری ۱۴ ، خیابان شهدا، کوچه مصلی و انتهای ناصرخسرو ۱۴ اجرا شده است.

• تاریخ خبر: 12 آذر 1400