دیدار شهردار گناباد با شهردار شاندیز

🔹 گزارش سفر یکروزه مهندس زارع حسینی به مشهد مقدس
🔸 جلسه در اداره کل مسکن و شهرسازی استان و امضای تفاهم نامه ده میلیارد ریالی جهت قیر بافت فرسوده و بازآفرینی شهری گناباد.
پیش از این سه تفاهم نامه در سه ماهه اخیر (یک تفاهم نامه ۲/۷ میلیاردتومان مشارکتی آسفالت، دو تفاهم نامه هرکدام ۵۰۰ میلیون تومانی مبلمان شهری و آب های سطحی) به امضا رسیده بود.
دیدار دوم با مدیرکل محترم دفتر شهری استانداری پیرامون موضوعات مختلف و مشکلات شهرداری از جمله کمک جهت آسفالت معابر و معضل آبگرفتگی، ساماندهی سگهای بلاصاحب انجام شد
🔹سومین دیدار با مهندس باقری شهردار جدید شاندیز جهت عرض تبریک انتصاب و بحث همکاری در خصوص المان های نوروزی
🔹🔸 شهرداری های شاندیز و طرقبه بعلت درآمد بالا و مسافر پذیر بودنشان در بحث المان های مناسبتی و زیبایی منظر شهری بسیار خوب عمل کرده اند.
🔹 چهارمین دیدار با جناب آقای مهندس کوهی مدیرعامل پدیده شاندیز ، مدیرکل سابق دفتر فنی استانداری با هدف استفاده از تجارب ایشان.

• تاریخ خبر: 23 دی 1400