برگزاری نشست برنامه ریزی فضاسازی محیطی سطح شهر گناباد

🔸 به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد در جهت استقبال از ماه مبارک رمضان و فضاسازی سطح شهر نشستی با حضور مهندس زارع حسینی شهردار گناباد روسا و کارشناسان ادارات مرتبط از جمله فرمانداری، اصناف، دانشگاه ها، سازمان تبلیغات اسلامی و.. در محل سالن کنفرانس شهرداری گناباد برگزار شد.
مهندس زارع شهردار گناباد در نشست هماهنگی فضاسازی سطح شهر گناباد گفت؛ با توجه به مساحت و پراکندگی محدوده شهری گناباد می طلبد ارگان ها و دستگاه های مرتبط در فضاسازی هرچه بهتر سطح شهر در مناسبت های ملی و مذهبی در حدتوان همکاری نمایند.
🔸 شهرداری گناباد ضمن دعوت از عموم شهروندان، کسبه و ادارات در فضاسازی سطح شهر این آمادگی را دارد تا اجرای طرح‌های جدید در این حوزه مشارکت و همکاری نماید.
🔸 یکی از مناسبت های پیش رو و مهم ماه مبارک رمضان است که می بایست در این ماه به فضاسازی سطح شهر توجه بیشتری صورت پذیرد.
🔹 لازم به ذکر است در این نشست هماهنگی در جهت تجمیع برنامه ادارات و نهادها در خصوص فضای سازی صورت پذیرفت

• تاریخ خبر: 10 فروردین 1401