صدور و تمدید پروانه های وانت بارها به همراه نوسازی ناوگان تاکسی، در گفتگو با سرپرست سازمان حمل و نقل درون شهری شهرداری گناباد را بخوانید

🔺رضا نصیرزاده سرپرست سازمان حمل و نقل شهرداری گناباد در گفتگو با روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی گناباد اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون 30 فقره پروانه فعالیت وانت بار صادر و 50 پروانه نیز تمدید شده است.

🔺وی افزود: در راستای مصوبات شورای ترافیک شهرستان 5 سرعتکاه در سطح شهر نصب و رنگ آمیزی تابلوهای ترافیکی ،خط کشی معابر اصلی به طول ۱۲ کیلومتر و رنگ امیزی سرعتگیرها و خطوط عابر پیاده خیابان سعدی و خیابان امام خمینی (ره) نیز صورت گرفته است.

🔺سرپرست سازمان حمل و نقل شهرداری گناباد با اشاره به نصب ۱۰۰ عدد چشم گربه ای ترافیکی بیان کرد: در ایام نوروز نیز به صورت مستمر سرکشی از ناوگان تاکسی رانی وآماده سازی پایانه مسافربری جهت استقبال از مسافران نوروزی شامل جایگذاری گلدان، گلکاری، نصب المان و نصب سفره هفت سین صورت گرفته است.

🔺نصیرزاده آموزش را یکی از نیازهای ناوگان حمل و نقل درون شهری گناباد دانست و بیان داشت: برگزاری جلسه ویژه آژانس های مسافربری و جلسه با مسئولین و تاکسی های 133 در این مدت صورت گرفته است.

🔺وی ادامه داد: پیگیری های زیادی در راستای نوسازی ناوگان تاکسی رانی صورت گرفته و تاکنون برای 10 تاکسی جدید ثبت نام انجام شده است.

🔺سرپرست سازمان حمل و نقل درون شهری شهرداری گناباد برگزاری جلسات هماهنگی و نظارتی ستاد معاینه فنی خودروهای سبک شهرستان را از دیگر اقدامات این سازمان طی یک ماه گذشته اعلام کرد.

• تاریخ خبر: 8 اردیبهشت 1401