جلسه شورای مدیران با هدف بررسی مشکلات هریک از حوزه های اداری ،خدماتی واجرایی شهرداری و ارائه راهکار مناسب جهت رفع معضلات دردفترشهردار تشکیل شد.

🔺دراین جلسه مشکلات، پیشنهادات و مصوبات مسئولین واحدها مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر ،شهردارگناباد تشکیل جلسه شورای مدیران را فرصتی مناسب جهت بررسی امور جاری و اجرایی حوزه های مختلف شهرداری، همپوشانی برنامه ها و جلوگیری از موازی کاری در بدنه شهرداری عنوان کرد و گفت: هریک از مدیران شهرداری، بازوهای اجرایی مدیریت شهری محسوب می شوند که همکاری  مشارکت تمامی مدیران و اجرای مناسب طرح ها و برنامه ها می تواند در تقویت همه جانبه مدیریت شهری موثر واقع شود، به همین منظور برگزاری مستمر جلسات شورای مدیران و جلسات متعدد راهبردی نقش بسزایی در ارتقای کارکرد تمامی اجزای پیکره شهرداری دارد.

🔺در این جلسه برنامه های اولویت دار هریک از مدیران، مشکلات پیش رو و مطالبات مطرح و رسیدگی به آنها در دستور کار حوزه شهردار قرار گرفت.

• تاریخ خبر: 10 اردیبهشت 1401