همزمان با روز کارگر از پاکبانان شهرمان تجلیل شد

🖌به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد، همزمان با سالروز 11 اردیبهشت ماه روز کارگر طی مراسمی در محل دهکده چوبی با حضور مهندس زارع حسینی شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر گناباد از پاکبانان تجلیل شد.

🔺مهندس زارع حسینی شهردار گناباد در این مراسم اظهار داشت: کار نماد زندگی ست و شما پاک‌بانان نماد تعهد هستید لذا ما از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنیم تا زحمات شما را جبران کنیم.

🔺وی واژه پاکبان را تداعی صداقت، شرافت، نجابت و دلسوزی و وظیفه شناسی دانست و گفت: این انسان های پاک در صف اول و در شمار اصلی ترین خدمتگزاران به جامعه هستند، چراکه آنان انسان هایی بی ادعا و زحمتکشانی بی منت به شهروندان محسوب می شوند.

🔺شهردار گناباد گفت: نظافت و تمیزی شهر، اولین خواسته مردم از مدیریت شهری است و این بدین معنا است که خدمت پاکبانان به شهروندان از اهمیت و ارزش بسیار بالایی برخوردار است.

• تاریخ خبر: 11 اردیبهشت 1401