28 پروانه ساختمانی صادر شده در فروردین ماه ۱۴۰۱

سید باقر موسوی مسئول واحد شهرسازی شهرداری گناباد در گفتگو با روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد اظهار داشت: واحد شهرسازی در تلاش بوده تا در کمترین زمان ممکن مجوزات لازم را صادر و خدمات رسانی بهتری انجام دهد.

🔺وی ادامه داد: با توجه به خدمات متنوع حوزه شهرسازی و بازدیدهای میدانی که صورت می گیرد ولی پاسخ مکاتبات و درخواست های مردم در اولویت کاری قرار گرفته است.

🔺مسئول واحد شهرسازی شهرداری گناباد با اشاره به خدمات این واحد تصریح کرد: از ابتدای سال جاری 13 مورد پاسخ استعلام و 3 مورد پاسخ استعلام بانک ها انجام شده و در بخش های دیگر حوزه کاری این واحد نیز46 مورد پاسخ دفتر خانه صادر و 8 مورد نیز پایان علمیات ساختمانی صورت گرفته است.

🔺موسوی ادامه داد: در همین مدت نیز 4 مورد پایان کار صادر و 9 مورد گواهی عدم خلاف و 5 مورد نیز مجوز تفکیک صادر شده است.

🔺وی در خصوص دیگر اقدامات این واحد شهرداری گناباد نیز عنوان داشت: از ابتدای سال تاکنون 28 مورد پروانه ساختمان صادرو 7 مورد تخریب و تجدید بنا صادر شده است.

🔺مسئول واحد شهرسازی شهرداری گناباد اصلاحی پروانه،اضافه اشکوب و تمدید مهلت پروانه را از دیگر اقدامات این واحد نام برد/.

• تاریخ خبر: 19 اردیبهشت 1401