کولر یک منزل مسکونی به خاطر عدم رعایت نکات ایمنی طعمه حریق شد که با تلاش آتش نشان، آتش سوزی مهار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد، طی تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ آتش نشانی مبنی بر حریق کولر در منزل مسکونی ، در ساعت۱۲:۴۸ روز پنج شنبه ۲۲ اردیبهشت ماه گزارش شد که آتش نشانان به محل حادثه اعزام شدند.
🔺مسئول کشیک اداره اتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری گناباد علت اصلی را اتصال سیم کشی کولر گزارش کرد که با حضور به موقع آتش نشانان آتش سوزی در دقایق اولیه مهار واز گسترش آتش به داخل ساختمان جلوگیری گردید.

• تاریخ خبر: 22 اردیبهشت 1401