سم‌پاشی مرکز نگهداری سگ های بلاصاحب انجام شد

📌حسین خاکشور مسول خدمات شهری در گفت‌وگو با روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد گفت: طرح جمع آوری سگ های بلاصاحب در حال انجام و گناباد یکی از شهرستان های سطح استان می باشد که مرکز نگهداری سگ های ولگرد است.

وی با اشاره به فصل بهار و شیوع انگل‌هایی نظیر کک،کنه و ... در میان حیوانات بیان کرد: با هدف جلوگیری از انتقال، گزش و چسبیدن این قبیل انگل‌ها به سگ‌ها، طی چند روز اخیر سم پاشی پناهگاه سگ‌های بلاصاحب شهرستان گناباد انجام شد.

مسئول خدمات شهری شهرداری گناباد گفت: کک‌ها، حشرات موذی و بسیار خطرناکی هستند که به واسطه ویژگی‌های حرکتی و دوره زندگی، به دام انداختن آن‌ها بسیار مشکل است.

خاکشور افزود: براین اساس برای پیشگیری از شیوع و کنترل جمعیت آنها در میان سگ‌هایی که در پناهگاه شهرستان گناباد نگهداری می‌شوند، عملیات سم پاشی انجام شده است.

• تاریخ خبر: 23 اردیبهشت 1401