اختصاص بیش از ۶ میلیارد ریال در جهت توسعه معابر سطح شهر گناباد

🔸مهندس پریچه مسئول املاک و توافقات شهرداری گناباد با اعلام این خبر گفت؛ طی ۲ ماهه سال جاری در جهت تسهیل در عبور و مرور شهروندان گرامی۴ مورد توافق به مساحت بیش از ۳۱۳ مترمربع در خیابان های ۳۵ متری انقلاب ، امام علی ۹، حافظ و غفاری ۹ انجام شده است.

🔸 وی افزود؛ خسارت جبرانی جهت تعریض و بازگشایی معابر از ابتدای سال بالغ بر ۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال بوده است.

🔸وی اجرای پروژه های تعریض و بازگشایی معابر را از عمده وظایف شهرداری ها برشمرد و گفت: بازگشایی خیابان ها تاثیر به سزایی در تسهیل عبور و مرور وسایل نقلیه در مکانهای پرتردد دارد و همچنین باعث کاهش بار ترافیکی در معابر سطح شهر می شود، که سهولت در رفت و آمد و رضایت شهروندان را بدنبال خواهد داشت.

🔸ایشان ادامه داد: اولویت شهرداری گناباد در این حوزه رفع مشکل نقاط حادثه خیز معابر سطح شهر می باشد، همچنین شهرداری از همکاری شهروندان گرامی در تعریض و بازگشایی سایر نقاط شهر استقبال می نماید.

وی عنوان کرد : تعریض و بازگشایی معابر برابر طرح تفصیلی بعد از توافق با رضایت کامل مالکین انجام و اقدامات قانونی در نقاط مختلف سطح شهر انجام می پذیرد.

• تاریخ خبر: 25 اردیبهشت 1401