تخریب فضای سبز به بهانه چرای دام

❗️به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد، شهر گناباد به دارا بودن درختان توت توانسته یکی از جاذبه های گردشگری برای مسافرانی که از این شهر می گذرند ایجاد کند.

🔺واحد فضای سبز با استفاده از این ظرفیت بیشتر بلوار ها و حاشیه های خیابان را با جایگزین کردن توت بجای درختان غیر مثمر تلاش کرده تا فضای سبز بهتری شایسته مردم ایجاد نماید.

🔻 متاسفانه طی روزهای گذشته شاهد آن بودیم که برخی از همشهریان با برش های نادرست یا شکستن درختان اقدام کرده و از برگ سبز برای چرای دام استفاده کرده اند.

🔺این اقدام باعث خواهد شد تا برخی از این درختان خشک و یا آسیب ببیند و از سویی اصلاح آن ها که براساس اصول علمی و تخصصی صورت گرفته بهم خورده و چهره آن نازیبا شود.

🔺واحد فضای سبز شهرداری گناباد از تمامی همشهریان عزیز تقاضا دارد از شکستن یا بریدن شاخ درختان توت جلوگیری نموده و از حفظ و گسترش فضای سبز یاری نمایید.

🔺از همشهریان خواهش مندیم در صورت مشاهده با شماره ۱۳۷ شهرداری تماس حاصل نمایند.

• تاریخ خبر: 30 اردیبهشت 1401