آیا می دانید سهم شهروندان گنابادی در ساخت شهرمان طی سال گذشته (۱۴۰۰)چقدر بوده است؟

📌 اداره مطلوب شهرها و ارائه خدمات مناسب و کنترل و هدایت پروژه های عمرانی، علاوه بر اعمال مدیریت صحیح، مستلزم اعتبارات و درآمدهای کافی و هزینه صحیح آن می باشد، عوارض از مهم ترین منابع بهینه شهرداری ها است که بابت اداره شهر از درآمدها، اموال، دارایی و مصرف اشخاص حقیقی و حقوقی دریافت می گردد و صرف خدمات شهری می شود.

🔺شهرداری ها عمده هزینه های ارائه خدمات خود را از محل دریافت عوارض مختلف از شهروندان تامین می نمایند

🔺آیا می دانید سهم شهروندان گنابادی در ساخت شهرمان چقدر بوده است؟

🔺این آمار را با دقت مطالعه کنید و ببینید هر محله چقدر در ساخت شهر گناباد مشارکت داشته است.

• تاریخ خبر: 31 اردیبهشت 1401