تجربه پایتخت گردشگری جهان اسلام الگوی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد

🔸به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد مهندس زارع حسینی شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر گناباد در سفر کاری خود به شهر تبریز ملقب به پایتخت گردشگری جهان اسلام با دکتر هوشیار شهردار، حجت اسلام برگی ریاست شورای اسلامی و معاونین شهرداری این شهر دیدار نمودند.

🔸در این دیدار که با توجه به اهمیت موضوع گردشگری شهرستان گناباد  پروژه های شاخص و مهم شهرداری تبریز در زمینه های عمرانی ، فرهنگی و گردشگری، اقتصادی و.. مورد بررسی قرار گرفت.

✅ در این دیدار مقرر شد با توجه به ورود گردشگران خارجی به شهر تبریز معاونت فرهنگی شهرداری تبریز در راستای معرفی شهر جهانی گناباد همکاری های لازم و مداوم صورت پذیرد.

🔸همچنین در بحث های اقتصادی پتانسیل های شهر جهانی گناباد در تمامی حوزه ها جهت همکاری مطرح گردید.

🔹لازم به ذکر است پس از این دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر گناباد از چند پروژه عمرانی شهرداری تبریز بازدید نمودند.

🔹گفتنی است در سفر کاری شهر و اعضای شورای اسلامی شهر گناباد به تبریز ، خرید تجهیزات کارخانه تولیدات بتنی نهایی شد که بزودی جزییات بیشتر در خصوص این پروژه منتشر خواهد شد.

• تاریخ خبر: 2 خرداد 1401