نشست بررسی طرح آماده سازی زمین های مسکن ملی

📌به گزارش روابط عمومي شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد، نشستی با حضور معاون فرماندار، اعضای شورای اسلامی شهر گناباد، سرپرست و کارشناسان و اداره راه و شهرسازی در راستای تسریع در روند اجرایی طرح نهضت ملی مسکن  برگزار شد.

🔺در این جلسه اعضای شورا به بیان دیدگاه و نحوه مشارکت شهرداری و شورای شهر در آماده سازی زمین ها پرداختند.

🔺مهندس حسن زاده سرپرست شهرداری گناباد نیز در این جلسه عنوان کرد: شهرداری گناباد آماده هرگونه همکاری در تسریع روند نهضت ملی مسکن می باشد.

🔺وی بیان داشت:هر زمینی که اداره مسکن و شهرسازی درخواست استعلام و یا اطلاعاتی داشته باشند در کمترین زمان ممکن ارائه نماید.

🔺خانم سمائی و مهندس چیتگر نیز در صحن شورا حاضر شده بودند مشکلات پیش روی خود در طرح نهضت ملی را بیان و درخواست کمک از شورای اسلامی شهر نمودند.

• تاریخ خبر: 18 تیر 1401