بیان مسائل حوزه مدیریت شهری از دیدگاه دانش آموزان

:white_check_mark: بیان مسائل حوزه مدیریت شهری از دیدگاه دانش آموزان

:small_orange_diamond: به گزارش روابط عمومي شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد، به دعوت شهردار گناباد تشکل های دانش آموزی شهرستان مهمان شهرداری بودند تا مسائل ،نظرات و انتقادات خود را در حوزه شهری بیان کنند. نمایندگان تشکل های دانش آموزی در دیدار با شهردار بیان کردند:

:small_orange_diamond: تعداد خانه های متروکه در سطح شهر زیاد است که نیاز به سازماندهی دارد.

:small_orange_diamond: برخی از پارک ها به دلیل کم رفت و آمد بودند محلی برای برخی افراد ناسالم شده است.

:small_orange_diamond: به دلیل تمرکز مدارس در خیابان ناصر خسرو میزان ترافیک در این خیابان زیاد است که باید چاره اندیشی کرد.

:small_orange_diamond: شهرداری در حوزه گردشگری فعال تر و به معرفی بخش جاذبه های گناباد بپردازد.

:small_orange_diamond: کمبود سرویس مدارس باعث شده تا برخی از دانش آموزان از موتورسیکلت استفاده کنند که با افزایش مینی بوس ها این معضل حل می شود.

:small_orange_diamond: فنس زمین بازی بلوار سلمان فارسی تکمیل شود و معایب فنس خیابان غفاری را برطرف کنید.

:small_orange_diamond: تنها پارک شهرک سعدی به حال خود رها شده این پروژه را فعال و تکمیل کنید.

:small_orange_diamond: آب برای گناباد مهم است ولی در برخی پارک ها شاهد هدر رفت آب هستیم که توجه بیشتری شود.

:small_orange_diamond: تعداد المان ها در شهر بیشتر شود و فقط در ایام نوروز استفاده نشود.

:small_orange_diamond: سگ های ولگرد معضلی هست که تمامی ندارد برای آن راه چاره کنید.

:small_orange_diamond: اتصال بلوار امام حسین (ع) به طالقانی را سرعت بخشید

:small_orange_diamond: برای تقویت فضای سبز پارک ها بیشتر تلاش کنیم.

:small_orange_diamond: روشنایی پارک ها را تقویت کنید که امنیت خانواده ها را به همراه خواهد داشت.

:small_orange_diamond: منطقه پایین خیابان سعدی در حوزه پارک ضعیف و مینی پارک سعدی ۹ بحال خود رها شده است

:small_orange_diamond: در ادامه این جلسه نیز دانش آموزی موضوعاتی مانند احداث پارکینگ، پارک های جدید،المان و آسفالت برخی معابر را بیان کردند.

• تاریخ خبر: 15 آبان 1401