برپایی جلسه آموزشی پیشگیری از خودکشی برای آتش‌نشانان شهرداری گناباد

:small_red_triangle:در این جلسه آموزشی در مورد علل گرایش برخی از افراد به سمت خودکشی و راهکارهای پیشگیری از این معضل اجتماعی و نحوه مدیریت عملیات و مداخله در حادثه تدریس شد

:small_red_triangle:به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد ، جلسه آموزشی پیشگیری از خودکشی در تاریخ بیست و یکم ابان ماه با حضور پرسنل اتش نشانی و با هماهنگی معاونت بهداشت شهرستان گناباد در اداره آتش‌نشانی تشکیل شد.

:small_red_triangle:در این جلسه خانم دکتر نجارپور روانشناس شبکه در مورد علل گرایش افراد به خودکشی و راهکارهای پیشگیری از این معضل صحبت کرد.

:small_red_triangle:وی با اشاره به اینکه برخی اختلالات روان‌شناختی سبب گرایش افراد به سمت خودکشی می‌شود بر شناسایی این مشکلات و درمان به‌موقع تأکید کرد.

:small_red_triangle:در ادامه این نشست روانشناس شبکه در مورد نحوه برخورد با فردی که اقدام به خودکشی کرده و مداخلات روانشناسی که برای او و خانواده‌اش باید انجام شود، توضیحات مبسوطی بیان کرد.

• تاریخ خبر: 21 آبان 1401