اجرای سرعتکاه بتنی در خیابان غفاری ۷

📌به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد؛سرعتکاه بتنی در خیابان غفاری ۷  به صورت آزمایشی در کمتر از 24ساعت انجام شد

به گزارش این خبر ؛ علیرضا عباسیان کارشناس سازمان مدیریت حمل و نقل شهرداری افزود هدف از اجرای این طرح صرفه جویی در هزینه و استحکام بیشتر، ایجاد آرامسازی و سرعت یکنواخت برای عبور ماشین ها در معابر است .

وی خاطرنشان کرد عرض سرعت کاه ها از سرعت گیرها بیشتر بوده وحداکثر سرعت وسایل نقلیه عبوری  از آن 30 کیلومتر و برای سرعت گیر 15 کیلومتر می باشد.

عباسیان با اشاره به اینکه برای تسهیل در عبور عابران پیاده از خیابان، سرعت کاه ها با پیاده رو همسطح سازی می شود، اظهارداشت: این امر همچنین باعث افزایش امنیت عابران و فرهنگ عبور از خطوط عابر پیاده نیز می شود.

این طرح با رضایت مردم و ساکنان محل، عبور روزانه حداقل هزار ماشین و تردد سرویس های اتوبوس واحد دانشگاهی در این خیابان اجراشد.

• منبع خبر:
  • تاریخ خبر: 20 خرداد 1403