پیام تبریک شهردار گناباد به مناسبت هفته قوه قضاییه

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و درود فراوان به ارواح طیبه شهدا، امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)،

هفته قوه قضاییه، فرصتی مغتنم برای تجلیل و تقدیر از تلاش‌های بی‌وقفه و خدمات شایسته قضات، حقوقدانان و کارکنان خدوم دستگاه قضایی کشور است. این هفته، یادآور رشادت‌ها و تلاش‌های مردان و زنانی است که همواره در مسیر تحقق عدالت اجتماعی و دفاع از حقوق ملت شریف ایران گام برداشته‌اند.

قوه قضاییه به عنوان یکی از ارکان اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران، نقش اساسی و تعیین‌کننده‌ای در برقراری عدالت و مقابله با فساد دارد. دستگاه قضایی کشور با تلاش‌های شبانه‌روزی خود و با تکیه بر اصول عدالت و قانون‌مداری، همواره در جهت حفظ حقوق شهروندان و تأمین امنیت اجتماعی و قضایی تلاش کرده است.

اینجانب، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام ایران اسلامی به ویژه شهید مظلوم ایت الله دکتر بهشتی و یاران باوفای امام ،شهدای گرانقدر دستگاه قضایی،برخود لازم می دانم هفته قوه قضاییه را به مجموعه خدوم و متعهد و دست اندرکاران امر قضاوت،رییس محترم دادگستری ، دادستان محترم ،قضات شریف و معاونین قضایی و همه کارکنان خدوم دادگستری و کارکنان و اعضا گرانقدر شورای حل اختلاف شهرستان گناباد تبریک عرض نموده.

توفیق روزافزون همه عزیزان در قوه قضاییه را از درگاه پروردگار یکتا آرزو مندم، امید است با همکاری و همدلی دستگاه‌های مختلف اجرایی، قضایی و مردمی، بتوانیم گام‌های مؤثری در جهت اعتلای کشور و خدمت به مردم عزیز ایران برداریم.

با سپاس و احترام،
مهران حسین زاده