عمومی

جلسه شورای مدیران شهرداری گناباد برگزار شد

جلسه مدیران واحد های مختلف شهرداری صبح امروز با حضور مهندس زارع حسینی و مسئولین واحدها در محل دفتر شهردار برگزار شد.

تاریخ : 2 بهمن 1400 گروه خبری : عمومی

استقبال از معاون رئیس جمهور

به گزارش روابط عمومي شهرداری گناباد، با توجه به سفر معاون رئیس جمهور جناب آقای دکتر حسینی به شهرستان گناباد رئیس و نائب رئیس شورای اسلامی شهر گناباد با حضور در مصلی امام خمینی(ره) از ایشان استقبال خواهند کرد.

تاریخ : 1 بهمن 1400 گروه خبری : عمومی

دیدار شهردار گناباد با مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان خراسان رضوی

مهندس زارع حسینی شهردار گناباد در دیدار تعاملی با دکتر خواجه نائینی مدیرکل اموراقتصادی و دارایی استان خراسان رضوی بحث تخصیص بودجه طرح های تملک دارایی سرمایه ای شهرداری گناباد را پیگیری نمود.

تاریخ : 30 دی 1400 گروه خبری : عمومی

امداد رسانی آتش نشانان به حادثه برخورد رخ به رخ وانت پیکان با تریلی

بر اثر حادثه برخورد رخ به رخ وانت پیکان با تریلی در مسیر بجستان تیم امداد و نجات آتش نشانی شهرداری گناباد سریعاً به محل اعزام شدند. 🔹 در این حادثه آتش نشانان به محض رسیدن به محل با استفاده از تجهیزات امدادی و برش بدنه خودروی وانت پیکان نسبت به رهاسازی مصدوم و تحویل به تکنسین اورژانس اقدام نمودند.

تاریخ : 30 دی 1400 گروه خبری : عمومی

مناسب سازی معابر از اولویت های مدیریت شهری

به گزارش روابط عمومی شهرداری گناباد، جلسه کمیته مناسب سازی شهرداری گناباد با حضور مهندس زارع حسینی شهردار گناباد و آقای آراسته رئیس اداره بهزیستی شهرستان با حضور کارشناسان دو نهاد برگزار شد.

تاریخ : 29 دی 1400 گروه خبری : عمومی

برگزاری نشست ستاد معاینه فنی شهرداری گناباد

جلسه ستاد معاینه فنی خودرو های سبک شهرستان با حضور اعضای ستاد برگزار شد مهندس زارع حسینی شهردار و رییس ستاد . سرهنگ محمدی رئیس پلیس راهور عضو ستاد . مهندس عطار باشی نماینده محیط زیست وعصو ستاد و کارشناسان شهرداری در دفتر شهردار برگزار شد.

تاریخ : 28 دی 1400 گروه خبری : عمومی

فعالیت 30 نیرو در قالب 6 اکیپ برای بهره برداری بوستان شهرک امام رضا علیه السلام

با خرید تجهیزات پارکی و در ادامه فعالیت های عمرانی در بوستان امام رضا علیه السلام ۶ اکیپ با بیش از ۳۰ نیرو برای تسریع در عملیات تکمیل این بوستان به فعالیت خود ادامه دادند.

تاریخ : 27 دی 1400 گروه خبری : عمومی

رسیدگی به درخواست شهروندان اولویت مدیریت شهری

مهندس زارع حسینی شهردار و مهندس صفاری عضو شورای اسلامی شهر گناباد امروز به همراه جمعی از کارشناسان شهرداری با حضور در جمع اهالی شهرک بهارستان به درخواست آنها رسیدگی نمودند.

تاریخ : 27 دی 1400 گروه خبری : عمومی

نشست بررسی معضل حیوانات بلاصاحب شهرستان گناباد

در این نشست که با حضور مسئولین شهرستان از جمله دادستان، معاون فرماندار، شهرداران شهرستان، اعضای شورای اسلامی شهر گناباد، کارشناسان شبکه بهداشت، شهرداری، محیط زیست و... در سالن کنفرانس شهرداری گناباد در حال برگزاریست تمام راهکارهای حل معضل حیوانات بلاصاحب مطرح گردید.

تاریخ : 26 دی 1400 گروه خبری : عمومی

شهرداری در حال آماده باش| اکیپ های آبگرفتگی فعال می شوند

با توجه به هشدار های هواشناسی در خصوص موج جدید بارش ها در سطح شهر با پیش بینی های صورت گرفته جلسه مدیریت بحران شهرداری گناباد تشکیل شد. در این نشست نقاطی که ممکن است دچار آبگرفتگی شود شناسایی و پیش بینی های لازم برای رفع آن صورت گرفت.

تاریخ : 25 دی 1400 گروه خبری : عمومی