عمومی

انجام 13 ماموریت توسط آتش نشانان شهرداری گناباد در شب چهارشنبه آخر سال

محمدرضا رجب نژاد رئیس اداره آتش نشانی شهرداری گناباد در گفتگو با روابط عمومی شهرداری اظهار داشت: برابر مصوبه جلسه هماهنگی چهارشنبه آخر سال اداره آتش نشانی از صبح روز گذشته در حالت آماده باش قرار گرفته است.

آماده باش آتش نشانی در آخرین چهارشنبه سال

برابر مصوبه جلسه هماهنگی آخرین چهارشنبه سال، هم اکنون آتش نشانی شهرداری گناباد در آماده باش کامل می باشد.

هشدار های لازم برای چهارشنبه آخر سال داده شد

برابر جلسه هماهنگی امروز صبح جهت چهارشنبه آخر سال هشدار های لازم داده شد.

واکاری باغچه های بلوار آیت الله مدنی

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد؛ به منظور افزایش فضای سبز شهری، گیاهان درختچه ای در بلوار آیت الله مدنی کاشته شد تا علاوه بر افزایش سرسبزی و طراوت، فضای سبز مناسبی برای شهروندان فراهم شود.

اطفا حریق بخاری در تعمیرگاه خودرو

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد، با تماس شهروندان جهت اعلام حریق بخاری در یک واحد تعمیرگاه خودرو سریعا یک اکیپ عملیاتی به محل اعزام شدند.

برگزاری جلسه هماهنگی با محوریت شب چهارشنبه آخرسال برگزار شد

جلسه هماهنگی با محوریت شب چهارشنبه آخرسال باحضور مهندس حسن زاده معاون شهرداری و مدیران شهری برگزار شد.

آغاز عملیات شبانه خط کشی محوری معابر سطح شهر

به مناسبت استقبال از بهار ۱۴۰۳، نهضت شبانه خط کشی محوری خیابان ها و معابر با رعایت قوانین خط کشی به صورت منقطع و ممتد آغاز و در حال اجرا می باشد.

تاریخ : 22 اسفند 1402 گروه خبری : عمومی

به منظور پیشگیری از خطرات احتمالی چهارشنبه سوری، دوره آموزش ایمنی ویژه دانش آموزان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد، دانش آموزان مدرسه زهرا بیدل در این دوره آموزشی با درس آموخته‌های ناشی چهارشنبه‌سوری، حوادث شایع در چهارشنبه سوری، نکات ایمنی در مراسم چهارشنبه‌سوری و کاهش خطرات ناشی از مواد منفجره و آتش‌زا آشنا شدند.

تاریخ : 21 اسفند 1402 گروه خبری : عمومی

شهردار گناباد در پیامی حلول ماه مبارک رمضان، ماه مهمانی خدا را تبریک گفت:

متن پیام مهران حسین زاده بدین شرح است:

اعزام آتش نشانی به اطفاء حریق خودرو

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد، در پی تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ در خصوص آتش سوزی خودرو در بلوار معلم سریعا یک اکیپ عملیاتی به محل اعزام شد.