نصب تابلوهای تبلیغاتی روی درختان تخلف محسوب می‌شود

🔺حسین حسن پناه مسئول اجراییات شهرداری گناباد گفت: اقدام برخی از کسبه و صاحبان مشاغل شهر در خصوص نصب تابلوها و ابزارهای تبلیغاتی روی درختان تخلف محسوب شده و شهرداری موظف به برخورد قانونی با متخلفان است.

🔺به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد؛ حسن پناه گفت: نصب تابلوهای تبلیغاتی تجاری روی درختان، افزون‌بر ایراد آسیب‌های جبران‌ناپذیر بر پیکره فضای سبز شهری، ناهنجاری بصری در سیما و منظر معابر شهر را به همراه دارد.

🔺حسن پناه با اشاره به افزایش تبلیغات غیرمجاز روی تنه درختان سطح شهر، اعلام کرد: فرآیند لازم برای جلوگیری از بروز تخلف و برخورد قانونی با متخلفان، از چندی قبل برنامه‌ریزی شده که درحال اجرایی می باشد.

🔺وی گفت : در راستای ارتقای زیبایی بصری و همچنین حذف ناهنجاری های محیطی و ایمن شدن پیاده رو ها برای تردد عابرین پیاده ، بیش از ۲۰ مورد از تابلوها و بنرهای غیر مجاز از معابر سطح شهر جمع اوری شد .

• تاریخ خبر: 20 مرداد 1401