عملیات زیرسازی کوچه های سطح شهر

📌مسئول واحد عمران شهرداری گناباد از انجام عملیات زیرسازی حافظ۱۳.۱ و شوریده ۲۱ خبر داد.

🔺به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد ، مهندس اصغر زنده دل گفت:در راستای زیرسازی تعداد بسیاری ازکوچه و خیابانهای شهر، حافظ ۱۳.۱که مدتها فاقد آسفالت و شوریده ۲۱بعد از جمع اوری اسفالت فرسوده،زیرسازی آن در حال انجام است.

🔺وی در ادامه با تاکید بر ضرورت بهسازی و ساماندهی معابر و خیابان ها، گفت:اجرای طرح ها و اقدامات عمرانی مختلف باعث پیشرفت افق آینده شهر و همچنین توسعه و آبادانی شهر می شود.

🔺زنده دل هدف از این گونه اقدامات و فعالیت ها را خدمات رسانی بهتر و بیشتر به شهروندان و تامین رفاه حال آنها دانسته و افزود: به همین منظور بر اساس اولویت و نیاز،عملیات بهسازی و مناسب سازی تمامی معابر صورت می گیرد.

• تاریخ خبر: 23 مرداد 1401