قانون جدید درآمد پایدار شهرداری ها ابلاغ شد

مهدی خدادادی مسئول امورحقوقی واملاک شهرداری در گفتگو با روابط عمومی شهرداری گناباد در خصوص ابلاغ قانون جدید درآمد های پایدار شهرداری اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی با تصویب قانون درآمد پایدار و هزینه شهرداری ها ودهیاری ها گام موثری در پیشرفت شهرداری های کشور علی الخصوص شهرداری های کم برخوردار برداشته که در نوع خود کم نظیر بوده و رافع بخش قابل توجهی از دغدغه های مدیریت شهری خواهد بود‌.

وی افزود: قانون درآمد پایدار و هزینه شهرداری ها در تاریخ ۱/۴/۱۴۰۱به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده و پس از طی تشریفات قانونی لازم در تاریخ 11/۰۵/1401 توسط ریاست محترم جمهوری اسلامی جهت اجرا ابلاغ گردیده است .

مسئول امورحقوقی واملاک شهرداری گناباد تصریح کرد: وکلای ملت در این قانون علاوه بر ایجاد منابع درآمدی جدید تکالیفی را از دوش مدیریت شهری ساقط و به برخی دیگر از دستگاه های اجرایی محول نموده که در پیشبرد امور عمرانی شهرها بسیار موثر خواهد بود.

خدادادی با اشاره به سایر ظرفیت های ایجاد شده در قانون مذکور اظهار امیدواری کرد : با تعامل سازنده همه مخاطبان این قانون و ایفاء به موقع تعهدات مراجع فرادست مولفه های توسعه یافتگی و عدالت اجتماعی به سرعت بهبود یابد.

وی خاطرنشان کرد: در جهت استفاده بهتر از این قانون جلسه با مسئولین واحدها و سرپرست شهرداری برگزار تا از این ظرفیت به نحو احسن استفاده و در توسعه شهر و ارائه خدمات مطلوب تر به شهروندان سرعت بخشیده شود.
شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد ضمن تشکر از مساعدت های نماینده محترم مردم مراتب سپاسگزاری از ایشان و سایر خادمین ملت در مجلس شورای اسلامی بابت توجه ویژه به سیستم مدیریت شهری را اعلام می دارد.

• منبع خبر:
  • تاریخ خبر: 29 شهریور 1401