بازدید میدانی شهردار گناباد از روند اجرای پروژه جدول گذاری و اجرای بلوار امام حسین(ع)

:pushpin:به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد، دکتر نجاری شهردار گناباد از ادامه روند اجرای پروژه جدول گذاری و اجرای بلوار امام حسین (ع)بازدید و پیگیری های لازم را در این زمینه به عمل آوردند.
:small_red_triangle:دکتر نجاری در جریان بازدید از این پروژه بیان داشت :بر اساس پیگیری های به عمل آمده از سوی مجموعه مدیریت شهری جدول گذاری به طول حدود ۵۰۰ متر بوده که این اقدام جهت ساماندهی خیابان مذکور می باشد .
:small_red_triangle:وی افزود:هدف از اجرای این پروژه کاهش بار ترافیکی خیابان امام خمینی ، بهسازی و زیباسازی و سهولت در امر تردد خیابانهای اصلی و فرعی شهر گناباد می باشد.

• تاریخ خبر: 22 آبان 1401