دیدار شهردار گناباد با نمازگزاران مسجد شهدا

:pushpin:به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد،دکتر نجاری شهردار گناباد با حضور در مسجد شهدا در جمع نمازگزاران و فعالین این محله اظهار کرد: سعی داریم با حضور در مساجد از این ظرفیت در فعال کردن هر محله با نگاه مباحث شهری استفاده و با کمک بزرگان هر منطقه معضلات و مشکلات را مرتفع کنیم.

:small_red_triangle:وی افزود: امروز ما در شهرداری نیازمند همراهی و همکاری شهروندان در جهت توسعه ساخت و ساز ها می باشیم که بر همین اساس مسجد محوری را در ابتدای کار خود سر لوحه قرار داده و امیدواریم با کمک امام جماعت و نمازگزاران عزیز در این راه به اهداف مطلوبی برسیم.

:small_red_triangle:شهردار گناباد خاطر نشان کرد :تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد تا به درخواست شهروندان در حد توان پاسخ دهیم ، درب اتاق شهردار به روی تمامی شهروندان باز خواهد بود و از هر گونه انتقاد و پیشنهاد استقبال خواهیم کرد.

:small_red_triangle:گفتنی است در این دیدار شهروندان منطقه به بیان مشکلات و مباحث خود در حوزه مدیریت شهری پرداختند و حضور شهردار را در جمع نمازگزاران فصل جدیدی در ارتباط بین مردم و شهرداری دانستند.

• تاریخ خبر: 23 آبان 1401