شهرداری آماده استقبال از نوروز می شود

:small_red_triangle:به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد ، صبح امروز یک شنبه ۶ آذرماه اولین جلسه ستاد تسهیلات نوروزی شهرداری گناباد با حضور دکتر نجاری شهردار و مسئولین واحدهای مختلف درمحل دفتر شهردار برگزار شد.

:small_red_triangle:دکتر نجاری در این جلسه عنوان کرد: کاشت گل‌های فصلی ، اجرای نورپردازی و نصب ریسه‌های چراغانی ، نصب تابلوهای راهنمایی و رانندگی، رنگ‌آمیزی دیوارهای نازیبا و پایه‌های روشنایی و برخی از نقاط شهر،رنگ‌آمیزی جداول و خط‌کشی خیابان‌ها ،لکه‌گیری و آسفالت ، پیاده‌روسازی ،اکران  المان‌های نوروزی ، اجراي برنامه فرهنگي و هنری و ...  از اقدامات مجموعه مدیریت شهری جهت استقبال از نوروز ۱۴۰۲است .

:small_red_triangle:وی با اعلام آمادگی برای میزبانی از مسافران در تعطیلات سال نو، خاطر نشان کرد؛ با برنامه ریزی و فراهم نمودن امکانات مناسب صورت گرفته از سوی شهرداری، مردم میهمان نواز گناباد، میهمانان نوروزی را در این شادی یاری وهمراهی می کنند.

• تاریخ خبر: 6 آذر 1401