تغییر فصل، فضای سبز شهری را تغییر داد

تغییر فصل، فضای سبز شهری را تغییر داد 🔺مهندس شیرزاد مسئول فضای سبز شهرداری گناباد در گفتگو با روابط عمومی شهرداری اظهار کرد: با توجه به تغییر فصل گل هایی سازگار با فصل در سطح شهر کاشته شده است. 🔺وی ادامه داد: ۷۵۰۰ گلدان گل از انواع داودی و کلم آماده انتقال به سطح شهر شده که در میدان امام، گل داودی و کلم در بلوار هاشمی رفسنجانی و در تقاطع امام حسین به طالقانی ، لچکی میدان آزادگان کاشته شده است. 🔺مسئول فضای سبز شهرداری گناباد خاطرنشان کرد: کاشت گل داودی و کلم در میدان حمزه و حاشیه میدان مادر،کاشت گل رز در لچکی میدان فردوس و حاشیه میدان بسیج صورت گرفته است. 🔺شیرزاد عنوان داشت: سبز پوشان واحد فضای سبز شهرداری طی یک ماه اخیرآماده سازی میدان مادر و پارگ دلگشا جهت کاشت گل ، هرس و حذف شاخه های خشک خیابان غفاری ، هرس درختان کاج پارک همسایه ناصرخسرو ۲۰ را انجام داده اند. 🔺وی ادامه داد: انتقال گل به گلدان در خزانه گل و گیاه شهرداری از انواع میمون، کلم ،همیشه بهار و مغربی به تعداد ۱۴ هزار شاخه از دیگر اقدامات صورت گرفته در این مدت بوده است. 🔺مسئول فضای سبز شهرداری گناباد گفت: در مجموع کل گلهای کاشته شده بالغ بر ۱۶هزار از نوع کلم، مینا، چمنی، همیشه بهار و داوودی در سطح شهر بوده است.

• تاریخ خبر: 8 آذر 1401