پخش 45 تن شن و نمک در معابر شهری

🔺به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد،خاکشور مسئول واحد خدمات شهری اظهار داشت: پس از اعلام هشدارهای هواشناسی در خصوص برف و یخبندان در سطح شهر تمهیدات لازم از ابتدای شروع بارندگی ها توسط شهرداری دیده شد.

🔺وی افزود: با توجه به تجربه موارد مشابه قبلی مقدار قابل توجهی شن و نمک در محل انبار شهرداری آماده گردید که در کمترین زمان حمل و در سطح شهر پخش شد.

🔺مسئول واحد خدمات شهری شهرداری گناباد عنوان کرد: تمامی نیروها از ۴۸ ساعت قبل از بارندگی در حال آماده باشد بودند که بلافاصله پس از شروع بارندگی،تیم های خدماتی کار خود را شروع کردند.

🔺خاکشور تصریح کرد: 45 تن شن و نمک در سطح شهر برای جلوگیری از یخ زدگی و تسهیل در رفت و آمد شهروندان طی هفته گذشته تاکنون توزیع شده که خوشبختانه در معابر ما مشکلی جهت تردد نداشتیم.

🔺وی ضمن تشکر از همکاران خود برای خدمت رسانی به موقع بیان کرد: 12 نیروی کاری به همراه یک خاور و دو دستگاه نیسان در سطح شهر اقدام به شن و نمک پاشی کردند.

• تاریخ خبر: 25 دی 1401