فضای سبز بوستان بانوان متحول میشود

🔸 در بازدید دکتر نجاری شهردار گناباد از بوستان بانوان ، روند اجرایی این پروژه مورد بررسی قرار گرفت.

🔸 مهندس شیرزاد مسئول فضای سبز شهرداری گناباد در حاشیه این بازدید توضیحاتی درخصوص اقدامات فضای سبز در پارک بانوان ارائه داد.

🔸 وی با اشاره به کیفیت بالای آب موجود در مخزن ذخیره آب این بوستان و اقدامات اساسی در خصوص تعویض خاک، کاشت بذر چمن و گل، نهال کاری از نوع پهن برگ و..  ابراز امیدواری نمود که فضای پارک بانوان متحول خواهد شد.

شهردار گناباد نیز در این بازدید ضمن تشکر از زحمات پرسنل شهرداری بر تسریع در روند اجرایی کار و اتمام بخش های باقی مانده تاکید نمود.

دکتر نجاری شهردار گناباد با توجه به درخواست های بانوان در مورد اختصاص فضای ورزشی و پارکی مناسب ، بهره برداری از بوستان بانوان را یکی از پروژه های مهم برشمرد که بدون وقفه روند اجرایی آن در حال انجام است.

• تاریخ خبر: 21 اسفند 1401