طرح نوسازی ناوگان تاکسی رانی و راه اندازی تاکسی گردشگری در اولویت سازمان مدیریت حمل و نقل

🔹به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد نصیرزاده سرپرست سازمان مدیریت حمل و نقل شهرداری گناباد گفت؛ یکی از اولویت های سازمان مدیریت حمل ونقل شهرداری گناباد در یک سال اخیر نوسازی ناوگان درون شهری بوده که با حمایت های خوب شهردار محترم و اعضا محترم شورای شهر گناباد و عنایت نماینده محترم شهرستان در مجلس شورای اسلامی جهت استفاده از تسهیلات کم بهره بانکی در یک سال اخیر تاکنون بیش از ۲۰ تاکسی در طرح نوسازی  تعویض و هم اکنون به ناوگان شهر گناباد پیوستند .

🔹وی افزود؛ تعداد ۲۵ دستگاه خودرو دیگر نیز مراحل ثبت نام و اجرایی آن در دست اقدام بود  که حداکثر در ۶ ماهه اول سال تعویض خواهند شد.

🔹سرپرست سازمان مدیریت حمل و نقل شهرداری گناباد ادامه داد: همچنین در راستای تقویت ناوگان عمومی ۳ دستگاه ون نیز خریداری شده که بزودی در چرخه خدمت رسانی قرار خواهند گرفت.

🔹وی عنوان کرد ؛ یکی دیگر از مسائلی که با توجه به گردشگری بودن شهر گناباد در دستور کار سازمان قرار دارد اجرای طرح ( تاکسی گردشگری )  بوده که با هماهنگی اداره  محترم میراث فرهنگی شهرستان در دست پیگیری بوده  و بزودی اجرایی خواهد شد.

🔹نصیرزاده در پایان گفت: جا دارد از رانندگان محترم تاکسی که با توجه به پایین بودن  سطح درآمدی آنها  حاضر به سرمایه گذاری در ابن زمینه شده اند کمال تقدیر را تشکر را داشته باشیم.

• تاریخ خبر: 11 اردیبهشت 1402