بازدید میدانی شهردار گناباد از پروژه عمرانی سطح شهر

🔸 ظهر امروز دکتر نجاری شهردار گناباد به همراه مهندس حسن زاده معاون و جمعی از کارشناسان شهرداری گناباد از پروژه عمرانی سطح شهر بازدید نمودند.

🔹 شهردار گناباد در حاشیه این بازدید گفت: هم اکنون فعالیت عمرانی جهت احداث دو پل در مسیر کال ناصر خسرو واقع در خیابان غفاری ۱۸/۱ و بلوار پرستار آغاز شده است.

🔹 دکتر نجاری افزود؛ همچنین جهت رفع مشکلات شهروندان و ایمنی در تردد پروژه احداث پل در مسیر کال سمویی و بلوار قصبه بدون وقفه ادامه دارد.

🔹 شهردار گناباد گفت؛ پروژه احداث پل بلوار سرداران شهید نیز با اعتبار بیش از ۱۳ میلیارد ریال به اتمام رسید و اکنون جدول کشی و توسعه بلوار سرداران شهید در دستور کار قرار گرفته است.

🔸 وی از شهروندان گرامی خصوصا اهالی نوغاب که در مدت زمان اجرای پروژه با صبر و توجه خود مجموعه مدیریت شهری را همراهی نمودند تشکر نمود.

• تاریخ خبر: 16 اردیبهشت 1402