استراحتگاه رایگان برای مسافرین توسط شهرداری گناباد فراهم شد

🔸 شهردار گناباد با اعلام این خبر گفت؛
گناباد به عنوان دروازه ورودی استان خراسان رضوی از سمت استان های جنوبی به شمار میرود و از همین رو شهرداری گناباد برخود لازم میداند با توجه به سرد شدن تدریجی هوا خدماتی را به مسافرین و زائرین محترم ارائه دهد.

🔸 مهندس حسین زاده افزود؛ در این راستا جهت رفاه بیشتر مسافرین و زائرین محترم آقا علی ابن موسی الرضا ع متجمع ثامن الحجج واقع در حاشیه میدان آزادی برای استراحت آنها در نظر گرفته شد.

🔸 شهردار گناباد عنوان نمود؛ با توجه به فاصله نسبتاً زیاد شهرهای استان خراسان رضوی به ویژه فاصله گناباد با شهر های اطراف نیاز است محیطی گرم جهت استراحت و خواب رانندگان، مسافرین و زائرین محترم در این شهر در نظر گرفته شود.

🔸 وی تاکید کرد: از این پس برای ارائه خدمات و میزبانی مطلوب تر به مسافرین نظارت بیشتری از محل مجتمع ثامن الحجج شهرداری گناباد به عمل خواهد آمد، و شهروندان نیز میتوانند بروز هرگونه مشکل را به واحد ۱۳۷ اعلام نمایند.

• تاریخ خبر: 24 شهریور 1402