جلسه شناسایی محدوده های دارای اقدام جهت طرح موسوم به " کلید به کلید" برگزار شد

جلسه شناسایی محدوده های دارای اقدام جهت طرح موسوم به "  کلید به کلید" برگزار شد

جلسه شناسایی محدوده های دارای اقدام جهت طرح موسوم به "  کلید به کلید" برگزار شد

مهندس حسین زاده شهردار گناباد در این جلسه اظهار داشت: شهر گناباد به عنوان یکی از چهار شهر منتخب خراسان رضوی برای این طرح انتخاب شده است.

وی ادامه داد: در این طرح ملک افراد توسط کارشناس رسمی دادگستری قیمت گذاری و دولت آن را خریداری و معادل آن زمینی با 40 درصد تخفیف واگذار می کند.

حسین زاده خاطر نشان کرد: دو نکته مهم در این طرح دارا بودن سند شش دانگ و در محدوده های هدف باز آفرینی بودن ملک می باشد که بتوان از تمامی مزایا استفاده کرد.

وی با تاکید بر اینکه طرح کلید به کلید، علاوه بر ساماندهی بافت فرسوده، می تواند نقش موثری در ارتقاء کیفیت زندگی ساکنان این بافت داشته باشد، افزود: در این طرح  هم ارزش دارایی مردم بیشتر می شود، هم اینکه ساکنان بافت فرسوده در مناطقی اسکان داده می شوند که دارای معابر و سکونت مناسب تری هستند و همه ی این موارد در نهایت موجب خواهد شد کیفیت زندگی و ایمنی ساکنان بالاتر برود.

گفتنی است شهروندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به دبیرخانه ستادبازآفرینی شهرداری گناباد مراجعه نمایند.

• تاریخ خبر: 23 اردیبهشت 1403