بیست و ششمین مجمع عمومی سالیانه اتحادیه سازمانهای حمل و نقل همگانی کشور برگزار شد.

#خبر_سازمان
🔸 به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد، بیست و ششمین مجمع عمومی سالیانه اتحادیه سازمانهای حمل و نقل همگانی کشور با حضور ۱۴۰ نفر از روسا و مدیران عامل سازمانهای حمل و نقل  شهرداریهای کشور در محل سالن پیامبر اعظم(ص) وزارت کشور برگزار شد.
🔸  این جلسه با حضور مهندس متولی مدیر عامل اتحادیه سازمانهای حمل و نقل همگانی کشور،  دکتر شاه میرزایی معاونت وزیر صنعت معدن تجارت، دکتر زینی وند معاون امور شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور ، دکتر محمدیان یزدی مدیرکل حمل و نقل و ترافیک وزارت کشور، سرکار خانم مهندس حصاری مدیرکل حمل و نقل و ترافیک سازمان‌ شهرداریها و دهیاریهای کشور برگزار شد، رضا نصیرزاده سرپرست سازمان مدیریت حمل و نقل شهرداری گناباد نیز حضور یافت و مباحث مربوط به امور حمل و نقل درون شهری و ترافیک مطرح گردید.

🔺در پایان این نشست از اولین مرکز تامین قطعات خودروها که قابلیت ارسال به سراسر کشور با قیمت بسیار نازل را دارد با نام هایپر کار نیز بازدید به عمل آمد.

• تاریخ خبر: 2 مرداد 1401