انجام 13 ماموریت توسط آتش نشانان شهرداری گناباد در شب چهارشنبه آخر سال

محمدرضا رجب نژاد رئیس اداره آتش نشانی شهرداری گناباد در گفتگو با روابط عمومی شهرداری اظهار داشت: برابر مصوبه جلسه هماهنگی چهارشنبه آخر سال اداره آتش نشانی از صبح روز گذشته در حالت آماده باش قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در راستای پیشگیری از برخی حوادث هشدار های لازم به لاستیک فروشی ها و تعویض روغنی داده شده همپنین به مغازه های میوه فروشی که سبد خالی دپو دارند هشدار داده شده مراقبت های لازم را داشته باشند.

رئیس اداره آتش نشانی شهرداری گناباد گفت: نیروهای آتش نشان شب گذشته جهت اطفا 13 حریق اعزام شده اند که خوشبختانه این حریق ها خسارت جانی به همراه نداشته و بیشتر این حریق ها مربوط به اتش زدن لاستیک بوده است.

رجب نژاد خاطر نشان کرد: حریق انبار ضایعات لاستیک در بلوار پاسداران بزرگترین حریق شب گذشته بوده که سه خودروی آتش نشانی به همراه یک تانکر آب در محل حاضر و اقدام به اطفا حریق نموده اند.

• تاریخ خبر: 22 اسفند 1402