کار کردن در شرایط سخت مالی و برتر شدن جای قدردانی دارد

دبیر ستاد امر به معروف ونهی از منکر شهرستان گناباد صبح 27 اسفندماه به همراه معاونین این ستاد به مناسبت انتخاب شهردار گناباد به عنوان شهردار برتر استان خراسان رضوی دیداری با ایشان برگزار کردند.

علی ابراهیم زاده در این دیدار اظهار داشت: برتری شهرداری گناباد در بین تعداد زیادی از شهرداری های استان که بودجه بیشتری حتی از شهرداری گناباد دارد بسی جای افتخار برای گناباد دارد.

وی ادامه داد: بطور یقین شهرداری گناباد در محورهای دیگری مانند امور فرهنگی نیز برتر است و کار کردن در شرایط سخت اقتصادی امروز و موفقیت کسب کردن کار بزرگی است و گرنه در شرایط عادی همه می توانند این کار را انجام دهند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان گناباد خاطر نشان کرد: کار جهادی شما اقدام بزرگی بود که توانست از خروج وجه آماده سازی از سطح شهرستان جلوگیری کند و برای پرسنل شهرداری فقط زحمت آن باقی مانده است.

ابراهیم زاده با اشاره به اقدامات شهرداری در محرم بیان کرد: شهرداری گناباد در حوزه فرهنگی اقدامات خوبی در مناسبت ها داشته است.

• تاریخ خبر: 27 اسفند 1402