گزارش سفر شهردار گناباد به مشهد مقدس

✅ پیگیری بازنگری طرح تفصیلی گناباد
🔸به گزارش روابط عمومی شهرداری گناباد مهندس زارع حسینی شهردار گناباد در جهت پیگیری بازنگری طرح تفصیلی گناباد که به عنوان یکی از دغدغه های مدیریت شهری به کار میرود با سرکار خانم مهندس بزرگمهر معاونت شهرسازی اداره کل مسکن و شهرسازی استان خراسان رضوی دیدار نمود.
#خبرشهردار

🔸 بازنگری طرح تفصیلی اکنون جهت انتخاب مشاور در سامانه گذاشته شده و بزودی مشاور آن انتخاب و کار شروع خواهد شد.

✅ پیگیری طرح گردشگری قنات جهانی قصبه و حل مشکلات مظهر قنات

#پیگیریهای_استانی

🔸 قنات جهانی قصبه گناباد به عنوان تنها و اولین اثر ثبت شده در فهرست آثار یونسکو استان خراسان رضوی جز مهم ترین آثار گردشگری استان به شمار میرود که البته طرح گردشگری آن نیازمند پیگیری است.

به همین منظور مهندس زارع حسینی شهردار گناباد به همراه مهندس صفایی نماینده محترم در دیداری مشترک موسوی مدیرکل و کارشناسان محترم اداره کل میراث فرهنگی استان بحث مرتبط با گناباد در چهار محور 💠تامین اعتبار جهت مطالعات و تکمیل طرح گردشگری محور قنات قصبه بطول حدودی ۳ کیلومتر که پیش از این مطالعات آن حدود۷۰۰ متر آن انجام شده است.
💠قول مساعد جهت تامین اعتبار و ادامه طرح توسعه پارک آبی شهر

💠 با تاکید نماینده محترم مقرر گردید هر چه سریعتر اداره کل میراث فرهنگی نسبت به مطالعه دقیق توسط مشاور جهت اجرای صحیح مظهر قنات اقدام نماید.

💠 و در پایان قول مساعد جهت مجوز هتل کپری در محور گردشگری قنات قصبه گناباد

✅ دیدار با معاون محترم سیاسی امنیتی استانداری

در سومین جلسه شهردار گناباد در مشهد مقدس ظهر امروز با جناب دکتر نبی پور معاونت محترم سیاسی و امنیتی استانداری خراسان رضوی دیدار و در مورد مسایل مرتبط با شهرستان گفتگو نمودند.

❇️ پیگیری حل مشکلات آسفالت معابر جهت تسهیل در عبور و مرور شهروندان

🔸در نشست مهندس زارع حسینی شهردار گناباد با مدیرعامل سازمان همیاری جناب مهندس سنجری، مقرر گردید ۲۰۰ تن قیر ( با ارزش تقریبی ۱۸ میلیارد ریال) برای شهرداری گناباد خریداری شود.

🔸شهردار گناباد ابراز امیدواری نمود با توجه به نیاز مبرم آسفالت سطح شهر امیداریم با تامین این میزان قیر بتوانیم مقداری از مشکلات کوچه ها و خیابان های سطح شهر را برای آسایش و رفاه شهروندان گرامی برطرف نماییم.

#توسعه_آسفالت_معابر
#آبادانی