نام گذاری بلوار شهید غیور اصلی با هدف معرفی و شناخت بیشتر این شهید والامقام انجام شد

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد فولادی رییس شورای اسلامی شهر گناباد در مراسم نام گذاری بلوار شهید غیور اصلی گفت؛ متاسفانه سردار شهید غیور اصلی گنابادی در این شهر کمتر معرفی و شناخته شده است.

وی ادامه داد؛ سردار شهید غیور اصلی اولین شهید گناباد و طراح عملیات رزم شبانه و جلوگیری از تصرف اهواز در ابتدای جنگ با رژیم بعث عراق بود.

رییس شورای اسلامی شهر گناباد عنوان نمود؛ در زمانی که دشمن در چند قدمی اهواز بود سردار شهید غیور اصلی گنابادی با طراحی رزم شبانه دشمن را غافلگیر نمود، امروز نیز به پاس رشادت های ایشان و با هدف معرفی بیشتر این شهید بلوار انقلاب به نام شهید غیور اصلی توسط شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد تغییر نام یافت.

وی در خصوص راه اندازی کتابخانه سیار گفت؛ در تاثیرگذاری مطالعه،هیچ ابزاری نمیتواند جایگزین کتاب شود و راه اندازی کتابخانه سیار در ناوگان حمل ونقل عمومی اقدامی شایسته در توسعه و ترویج فرهنگ مطالعه در بین جامعه می باشد.

• تاریخ خبر: 4 آذر 1400