شروع مجدد پروژه معراج شهدای کشور در گناباد

📌به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی گناباد، زمین مجموعه معراج شهدای گناباد در جنب جمعه بازار طی سال های گذشته توسط شهرداری و شورای اسلامی شهر واگذار گردیده که اقدامات عمرانی آن با وقفه ای روبه رو شده بود.

🔺عصر امروز جلسه ای در خصوص تسریع در ساخت این مجموعه فرهنگی در محل استانداری با حضور معاون استاندار خراسان رضوی ، سردار سعیدی و سردار یوسفعلی زاده برگزار گردید.

🔺سعید فولادی رئیس و علیرضا موحد نایب رئیس شورای اسلامی شهر گناباد نیز با حضور در این جلسه گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط شهرداری و شورای اسلامی در خصوص راه اندازی این مجموعه ارائه و آمادگی مدیریت شهری را در همکاری برای راه اندازی معراج شهدای کشور در گناباد اعلام نمودند.

🔺مقرر شد در این جلسه بزودی کلنگ آغاز عملیات عمرانی به زمین زده و کار ساخت بخش های مختلف آغاز شود.

• تاریخ خبر: 25 اردیبهشت 1401