بزودی، پروژه ای مهم در راستای اشتغال، خودکفایی و کاهش هزینه های شهرداری گناباد اجرایی می شود

🔸 پروژه کارخانه تولیدات بتنی با نگاه کاهش هزینه ها و خودکفایی شهرداری گناباد در زمینه تامین تایل و محصولات بتنی به پیشنهاد مهندس زارع حسینی شهردار گناباد در سال ۱۴۰۰ و دوره پنجم شورای اسلامی شهر گناباد پیگیری ها آغاز ، و با شروع کار شورای اسلامی شهر گناباد در دوره ی ششم و حمایت آنها این پروژه خصوصا در جذب وام تولیدی،  جدی تر پیگیری مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

🔸 با موافقت و اجماع نظر اعضای محترم شورای اسلامی شهر گناباد در دوره ششم در مرحله اول بحث تامین اعتبارات مورد نیاز ، محل راه اندازی خط تولید و ایجاد زیرساخت های لازم و.. در کمتر از یکسال پیگیری و انجام شد.

🔸 اکنون با تامین اعتبارات بزودی با امضاء قرارداد تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز خریداری و کارخانه تولیدات بتنی راه اندازی خواهد شد.

🔸 با توجه به نیاز پروژه های عمرانی از جمله پروژه های کف سازی پارکها، پیاده سازی ، جدول کشی و.. به تولیدات بتنی راه اندازی این کارخانه اقدامی مهم در زمینه کاهش هزینه ها و حتی توسعه درآمد های پایدار مدیریت شهری خواهد بود.

• تاریخ خبر: 1 خرداد 1401