دیدار اهالی خیابان المهدی با شهردار

:pushpin:به گزارش روابط عمومي شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد، اهالی خیابان المهدی ظهر امروز با حضور در شهرداری با دکتر نجاری دیدار کردند.

:small_red_triangle:در این نشست اهالی المهدی به بیان موضوعات شهری و مشکلات این محله پرداختند.

:small_red_triangle:دکتر نجاری شهردار گناباد نیز در این دیدار با بیان مشکلات پیش روی شهرداری عنوان کرد: مشکلات شهری حل نخواهد شد مگر با مشارکت و کمک شهروندان در حوزه های مختلف که شهرداری برای این مهم برنامه ریزی لازم را خواهد کرد.

:small_red_triangle:وی افزود: بزرگان و فعالین اجتماعی هر محله می توانند با اقدامات فرهنگی و افزایش مشارکت شهروندان در امورات شهری کمک بزرگی به مدیریت شهری نمایند.

:small_red_triangle:شهردار گناباد قدم گذاشتن بزرگان شهر در شهرداری را مایه دلگرمی دانست افزود: استفاده از خردجمعی و تجربه بزرگان در مسائل شهری از نکاتی است که مورد توجه قرار خواهد گرفت.

• تاریخ خبر: 21 آبان 1401