سینما شهر یک نقط قوت برای شهر گناباد است

سینما شهر یک نقط قوت برای شهر گناباد است 🔺به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گناباد، صبح امروز محمد برادران مدیر جدید سینما شهر گناباد با دکتر نجاری شهردار دیدار و موضوعاتی را بیان داشت. 🔺در این دیدار مدیر سینما شهر به بیان نقاط قوت سینما شهر و کمک تمامی نهادها برای فعال تر شدن این مجموعه  بیان کرد و افزود: مجموعه سینما شهر همکاری لازم با نهادهای مختلف برای استفاده پرسنل آنها از سینما را دارد و در این راستا مساعدت هایی در نظر گرفته شده است. 🔺دکتر نجاری شهردار گناباد نیز در این دیدار اظهار داشت: ما در شهرهای استان می توان گفت سینمایی به کیفیت سینمای گناباد نداریم و این برای شهر یک نقطه قوت است. 🔺وی ادامه داد: فعال شدن سینما جدای از رونق بخشی به این مجموعه می تواند در موضوعات اجتماعی شهر نیز تاثیرگذار باشد. 🔺شهردار گناباد عنوان کرد: با توجه به کم بودن مجموعه های فرهنگی و اجتماعی در شهر باید قدر داشته هایمان را بدانیم و از ظرفیت آن برای کاهش آسیب های اجتماعی استفاده کنیم. 🔺دکتر نجاری تاکید کرد: مجموعه شهرداری برای کمک به سینما از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد بود و هرگونه همکاری و تعامل با آن را انجام می دهد تا این مجموعه رونق بیشتری بگیرد.

• تاریخ خبر: 7 آذر 1401