انتخابات طرح همیاران بازآفرینی در سطح شهر گناباد برگزار شد

مهران حسین زاده شهردار گناباد اظهار داشت: اولین دوره انتخابات طرح همیاران بازآفرینی کشور در سطح شهر گناباد با مشارکت شهروندان برگزار شد.

وی ادامه داد: انتخابات طرح همیار باز آفرینی در سطح 14 مسجد در 7 محله شهر گناباد برگزار شد که شهروندان در هر مسجد دو نفر را به عنوان همیار بازآفرینی انتخاب کردند.

شهردار گناباد بیان داشت: تعداد 30 نفر از پرسنل شهرداری به عنوان نیروهای اجرایی کار برگزاری انتخابات را برعهده داشتند که افراد منتخب طی روزهای آینده معرفی و برای آنها دوره های آموزشی برگزار خواهد شد.

حسین زاده اظهار داشت: تلاش نیروهای همیار بازآفرینی نقش بسزایی در وضعیت کالبدی و اجتماعی بافت های فرسوده خواهد داشت و امیدواریم شاهد رونق ساخت و ساز در بافت های فرسوده باشیم.

وی افزود: اجرای طرح باز آفرینی شهری با شرایط ویژه در شهر گناباد یک موقعیت استثنایی برای استفاده همشهریانی است که در 20 درصد بافت فرسوده دارای مالکیت می باشند.

شهردار گناباد خاطر نشان کرد: طی روزهای گذشته ائمه جماعات ، هیئت امنا مساجد و مشاوران املاک در جلسات جداگانه در جریان بسته های تشویقی قرار گرفته اند و شهروندان می توانند از درگاه های اطلاع رسانی شهرداری در جریان روند اجرای این برنامه قرار گیرند.

• تاریخ خبر: 1 بهمن 1402