مشارکت بیش از 1000 نفر از شهروندان در انتخابات همیار باز آفرینی

مهران حسین زاده شهردار گناباد اظهار داشت: براساس برنامه ریزی های صورت گرفته اولین دوره انتخابات همیار بازآفرینی شهرداری گناباد در محلات منتخب برگزار شد.

وی افزود: طرح همیار بازآفرینی که برای اولین بار و به صورت پایلوت در شهر گناباد اجرایی شده با مشارکت 1000 نفری شهروندان محلات منتخب در 14 مسجد روبه رو شد.

شهردار گناباد خاطرنشان کرد: طی این انتخابات تعداد 27 نفر همیار باز آفرین انتخاب شده اند که بزودی احکام آنها صادر و دوره های آموزشی برای این افراد برگزار خواهد شد.

حسین زاده تصریح کرد: با شروع به فعالیت این افراد و تلاش های انجام شده امیدوارم بزودی شاهد مشارکت بیشتر شهروندان در محلات بازآفرینی شهری باشیم و رونق ساخت و ساز در این مناطق صورت گیرد.

وی تاکید کرد: از این پس شهروندان با مراجعه به همیاران بازآفرینی می توانند موضوعات مختلف را پیگیری و یا راهنمایی های لازم را کسب نمایند، همچنین دبیرخانه ستاد بازآفرینی شهرداری گناباد نیز پاسخگویی لازم را ارائه خواهد کرد.

• تاریخ خبر: 3 بهمن 1402