پیام تبریک حسین زاده شهردار گناباد به مناسبت ولادت حضرت علی(ع)

فرارسیدن 13رجب سالروز ولادت با سعادت حضرت علی (ع) امیرالمومنین و بزرگ مرد عدالت و معنویت سید المسلمین، سرچشمه ی تقوی و فضیلت و دروازه علوم الهی مبارک باد.

بی گمان نامگذاری این روز به نام روز پدر بهترین نامگذاری است چرا که علی (ع) بی شک معنای کامل یک پدر و یک والی است. او که پدر بودن را نه تنها در حق فرزندانش که در حق جامعه اسلامی و تک تک افراد آن ادا کرده است. او که  در راه ماندگان،ناتوانان ، مستضعفان و یتیمان را پدری کرد و برای امت خود پدری دلسوز و راهبری راهگشا بوده و هست.

بر خود لازم مي دانم روز پدر را صميمانه به همه پدران فداكار اين مرز و بوم تبريك و تهنيت عرض كرده و ضمن آرزوي توفيق و سلامتي براي همه عزيزان، اميد است در پرتو عنايت خداوند متعال همواره سربلند و تندرست باشيد.

باشد که خداوند منان به برکت این ایام فرخنده مارا همواره در مسیر نورانی وجود مبارک آن حضرت قرار دهد. تا بتوانیم تقوی، عدالت پیشگی و اخلاق آن بزرگوار را در گفتار و اعمالمان دنبال نماییم.

مهران حسین زاده_شهردار گناباد

• تاریخ خبر: 5 بهمن 1402